Mensport en Endurance Etten-Leur

 

 

Minimarathon

Op zondag 14 oktober 2018 organiseren wij een minimarathon. Deze wedstrijd is opengesteld voor zowel impulsrijders als startpashouders. Deze wedstrijd telt ook mee voor de Brabantse Mencompetitie.

De wedstrijd bestaat uit 2 manches waarin u een kegelparcours rijdt met daarin verwerkt enkele hindernissen.
Tijdens de wedstrijd is het dragen van een veiligheidshelm en bodyprotector verplicht. Deelnemers (inclusief grooms) die geen veiligheidshelm of bodyprotector dragen zullen worden uitgesloten en mogen dus niet starten.

.

Het inschrijfgeld is voor menners vastgesteld op € 15,00 excl. € 5,00 borg voor het startnummer. Het startgeld bij voorkeur graag gepast betalen bij het afhalen van uw startnummer.

Op deze wedstrijd zijn de reglementen van de KNHS van toepassing, t.w. het Algemeen Wedstrijdreglement, het Wedstrijdreglement van de betreffende discipline, eventuele aanvullende reglementen en alle daarop gepubliceerde wijzigingen.

Het wedstrijdterrein is gelegen aan de Zundertseweg 65a in Etten-Leur.Verkennen is op zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur, het secretariaat is dan open. Verkennen op zondag is ook mogelijk tot 10.00 uur en in de middag pauze van 13.00 tot 13.45 uur

Tussen de eerste en tweede manche is er een wegtraject van 2800 meter om niet op het terrein te hoeven blijven (maar dit telt niet mee.)