Dressuur + Vaardigheid

Dit jaar organiseren wij op zondag 5 mei 2024 weer een dressuur/vaardigheid wedstrijd. Wij bieden u de mogelijkheid tot het rijden van twee dressuurproeven en een vaardigheidsparcours. Indien gewenst kan er ook twee keer ingeschreven worden voor de vaardigheid. Deze wedstrijd is toegankelijk voor KNHS-startpashouders (alle klassen)

Bij voldoende animo komt er ook een jeugdrubriek voor de jeugd t/m 12 jaar.

Er kan gestart worden in de rubrieken enkelspan, dubbelspan en meerspan voor zowel pony’s en paarden. Hiervoor wordt een ring van 30x60 uitgezet. Ook kan er geoefend worden voor de dressuurproeven van het samengesteld mennen, hiervoor hebben wij een 40x80 ring beschikbaar.

De wedstrijd wordt verreden volgens het KNHS-reglement. Het inschrijfgeld is vastgesteld op € 12,50 per dressuurproef en € 12,50 voor de vaardigheid (per parcours). Daarnaast brengen wij € 5,00 borg in rekening voor het startnummer. Indien u in het bezit ben van een eigenwagen nummer, graag dit vermelden dan vervalt de borg.

KNHS-startpashouders kunnen online inschrijven via Mijn KNHS. Impulsrijders en deelnemers van de jeugdrubriek kunnen gebruik maken van het inschrijfformulier of direct inschrijven onder aan de pagina. Het inschrijfformulier kunt u mailen naar inschrijven@mensport-en-endurance.nl.

Uw inschrijving is pas definitief op het moment dat het inschrijfgeld staat bijgeschreven op onze bankrekening. Het inschrijfgeld dient u vooraf over te maken voor 5 mei 2024 naar rekeningnummer NL92RABO0146843886 t.n.v. St. Mensport en Endurance Etten-Leur, onder vermelding van D+V 2024 en uw naam. De inschrijving sluit op 28 april 2024. Bij afmelden na de sluitingsdatum, bent u altijd het inschrijfgeld verschuldigd.

 

           

 
 
 
 
E-mail